Pinsekirken Ski er en frittstående kirke i hjertet av Ski sentrum. Menigheten ble stiftet i 1928, og er tilsluttet den norske pinsebevegelsen. Vi møtes regelmessig til gudstjenester, bønnemøter og bibelgrupper, for å ha fellesskap med Gud og med hverandre. Vi vil være et miljø der Jesus opphøyes, og der den enkelte kan oppleve nærkontakt og åpenhet. I kirken legger vi stor vekt på lovsang og bønn – to uttrykksformer som er sentrale i en levende menighet.

I Pinsekirken er du velkommen, uansett om du er troende eller ikke, om du er undrende eller nysgjerrig på Jesus og Guds ord, eller bare ønsker et sosialt samlingspunkt i hverdagen.

Pinsekirken Ski har ofte besøk av dyktige forkynnere, og vi ser fram til å få lytte til budskapet deres fremover også. Pastor Ingnar Leif Krogh vil også holde flere av søndagsmøtene.

Fra søndag 3. september 2023 vil forretningen i 1. etasje åpne, og vil med det bli en viktig del av menighetens evangeliseringsarbeid. Noen av menighetens medlemmer vil være tilgjengelig og til stede, både for gode samtaler og for mer informasjon om Pinsekirken.

Målsetningen for butikken vil være at den skal holde åpent et par dager i uka, og være et sosialt samlingssted for alle. Kanskje du vil bli bedre kjent med kirkens arbeid? Hva med å treffe nye mennesker over en kaffe eller noe å bite i? I forretningen vil du finne massevis av kristen litteratur. Dette gleder vi oss masse til – vi håper det vil gi Pinsekirken Ski et virkelig løft, og bli en møteplass for folk i alle aldre.

Styret

Ingnar Leif Krogh

Pastor

Einar Bjørsrud

Styreleder

Harald Ødegård

Styremedlem

Kari Skoklefald

Styremedlem